Modalitati livrare

IMPORTANT!!! Pentru ca produsele noastre sunt lucrate manual, din momentul lansarii unei comenzi, executia lor poate dura de la 0 la 72 de ore inainte de a fi expediata. Acest termen este influentat de ordinea primirii comenzilor si de numarul produselor comandate de Dvs. . 

 


 

1. In Iasi (Gratuit)

- Livrarea se va face gratuit la un punct de intalnire din Iasi, stabilit impreuna cu Dvs. la telefon, preferabil zona Palas.

- Livrarile se fac de Luni pana Duminica, intre orele 10:00 - 18:00.

 

2. In Tara (Gratuit peste 300 RON) prin FAN Courier

- Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 300 RON indiferent de greutate de la un centru al curierului pana la destinatie (in localitatile resedinta de Judet / aria de acoperie a curierului si unde nu se percep taxe suplimentare pentru Km sumplimentari).

- Pentru comenzile a caror valoare este sub 300 RON, transportul este de 16 RON (in localitatile resedinta de Judet / aria de acoperie a curierului).

- Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 - 17:00 si Sambata 10:00 - 13:00 prin intermediul partenerului nostru FAN Courier

- Durata de expediere este in medie de ~24-48 ore.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

3. In Tara (Gratuit peste 300 RON) prin Posta Romana

- Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 300 RON indiferent de greutate. Pentru comenzile a caror valoare este sub 300 RON, transportul este de 11 RON 

-Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 - 17:00.

-Durata de expediere este de 3-5 zile lucratoare