Modalitati livrare

IMPORTANT!!! Pentru ca produsele noastre sunt lucrate manual, din momentul lansarii unei comenzi, executia lor poate dura de la 0 la 72 de ore inainte de a fi expediata. Acest termen este influentat de ordinea primirii comenzilor si de numarul produselor comandate de Dvs. . 

 


 

1. In Iasi (Gratuit peste 150 RON)

- Pentru comenzile a caror valoare este sub 150 RON, livrarea este de 5 RON.

- Livrarea se va face la un punct de intalnire din Iasi, stabilit impreuna cu Dvs. la telefon, preferabil zona Palas.

- Livrarile se fac de Luni pana Duminica, intre orele 10:00 - 18:00.

 

2. In Tara (Gratuit peste 300 RON) prin curierul ales de noi

- Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 300 RON indiferent de greutate de la un centru al curierului pana la destinatie (in localitatile resedinta de Judet / aria de acoperie a curierului si unde nu se percep taxe suplimentare pentru Km sumplimentari).

- NemoExpress - Pentru comenzile a caror valoare este sub 300 RON, transportul este de 15.5 RON (in localitatile resedinta de Judet / aria de acoperie a curierului).

- DPD - Pentru comenzile a caror valoare este sub 300 RON, transportul este de 17 RON (in localitatile resedinta de Judet / aria de acoperie a curierului).

- Fan Courier - Pentru comenzile a caror valoare este sub 300 RON, transportul este de 21 RON (in localitatile resedinta de Judet / aria de acoperie a curierului).

- Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 - 17:00 si Sambata 10:00 - 13:00

- Durata de expediere este in medie de ~24-48 ore.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

3. In Tara (Gratuit peste 300 RON) prin Posta Romana

- Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 300 RON indiferent de greutate. Pentru comenzile a caror valoare este sub 300 RON, transportul este de 12 RON 

-Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 - 17:00.

-Durata de expediere este de 3-5 zile lucratoare