Accesorii lucrate manual cu drag in Romania

Despre FruFruBiju

Fru Fru Biju inseamna bijuterii lucrate manual in Romania in serie foarte mica. Produsul nostru de top este bratara, un accesoriu care, daca este ales cu grija, poate transforma radical orice tinuta, scotand-o din anonimat.

Mainile noastre vorbesc. Cu ele putem exprima ceea ce cuvintele nu pot. Facem gesturi, le miscam in ritmuri si directii diferite, fiind mereu in centrul actiunii si atentiei celor cu care comunicam. Prin accesorizarea lor cu bratari discrete, simetrice, intr-o coloristica specifica stilului fiecaruia, adaugam un plus de frumusete intregii noastre infatisari.

Accesoriile au rolul esential in definitivarea si evidentierea stilui personal, iar Fru Fru Biju vine in ajutor, oferindu-ti o gama diversificata de bratari. Ele pot fi purtate singure sau in combinatie de cate doua sau trei.

Materialele din care sunt facute sunt alese cu grija. Suntem atenti pana la cel mai mic detaliu pentru ca ne place sa lucram cu simt de raspundere. Margelele sunt din sticla de cea mai buna calitate, made in Japonia si Cehia si pietre semipretioase: jad, jasp, hematit, quartz, onix, chrysocolla, turcoaz, agate, coral. Snurul pe care sunt cusute margelele este din piele naturala sau bumbac cerat.

In spatele Fru Fru Biju sunt eu, Simona Ciubotaru. Lucrez aceste bijuterii cu pasiune si dragoste pentru frumos, sentimente pe care imi doresc sa le transmit si celor care vor purta aceste mici accesorii.

Satisfactia clientelor este foarte importanta pentru mine, de aceea incurajez feedback-ul si multumesc celor care mi-l trimit.

 

Simona Ciubotaru FruFruBiju

Simona Ciubotaru - owner at Fru Fru Biju.