Accesorii lucrate manual cu drag in Romania

Retur

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la Fru Fru BIju.

 POLITICA DE RETURNARE

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 130/2000, Cap I, art 4.b. Acestea se pot returna, numai in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost receptionate de Cumparator, in termen de 10 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc. 

 

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul identic sau similar. Daca FruFruBiju nu poate inlocui produsul cu unul identic sau similar, se va restitui contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

 

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Returul produselor se va realiza pe cheltuiala clientului şi utilizănd aceeaşi metodă de livrare ca în cazul expedierii.